Общи условия

 

ЦЕНИ, НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 

1. Директно на куриера в момента на доставка-наложен платеж.

 

 

2. Банков превод:

IBAN:BG66UNCR70001523302596

BIC:UNCRBGSF

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

"Арт Пром 2011" ЕООД

 

 

 

 

Освен цената на стоката, клиента плаща цената на доставка,която варира в зависимост от количеството,обема и теглото на стоката. При вариант на плащане”наложен платеж” заплащането се извършва при получаването на стоката.

 

Цените в нашият сайт са с включено ДДС.

 

При необходимост от фактура, моля изпратете данни на e-mail: office@blackpowder-bg.com или се свържете с нас непосредствено след плащането. Фактурата ще бъде изпратена със стоката.

 

 

Съгласно чл. 53 от Закона за защита на потребителите и правилата за търговия(ЗЗППТ),клиентът има право да избере дали да плати преди доставяне на стоките (авансово плащане) или след това. Чл. 53. (Изм. - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) (1) Доставчикът няма право да приема авансово плащане, освен при изрично съгласие на потребителя за това.

 

 

 

Арт Пром 2011 ЕООД чрез сайта www.blackpowder-bg.com извършва доставка на стоките срещу авансово плащане. С приемане на тези Общи условия, клиентът се съгласява на авансово плащане, което се договаря между двете страни и зависи от стойността на поръчката.

 

 

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

 

Свързването по телефон за потвърждаване на поръчка става в работно време:

 

Понеделник -:- Петък

 

10:00 -:- 19:00

 

Поръчките направени след 16:00 часа се прозвъняват и изпращат на следващия работен ден!

 

Доставката се извършва от куриерска служба „Спиди Експрес” до всяка точка на страната. Доставката се извършва до два работни дни след потвърждаване на плащането.

 

Доставка извън България:

 

При желание от страна на клиента Арт Пром 2011 ЕООД доставя стоки поръчани от сайта www.blackpowder-bg.com извън България. Ще се свържем с Вас за да Ви уведомим за начините и  цената на доставката, след което ще чакаме вашето потвърждение. Срокът на доставка зависи от избора на вида за услугата по изпращане и избраната куриерска компания. Ще бъдете уведомени за цената, срока на доставката и допълнителните разходи по износа чрез e-mail, след което ще очакваме вашето потвърждение на поръчката. При доставка извън България плащането на крайната сума е 100 % авансово.

 

 

При поръчка,моля записвайте продуктовият код и наименованието на артикулите, а когато е оръжие и съответния калибър!

 

 

ГАРАНЦИИ

 

Всяка стока е с гаранциите на производителя. При дефектна стока или настъпване на гаранционно събитие, свържете се с нас на office@blackpowder-bg.com или на GSM 0888068623.

 

 

ЗАСТРАХОВКА

 

 

Всяка пратка е застрахована в пълния размер на нейната стойност за сметка на www.blackpowder-bg.com

 

 

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

 

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

 

1. констатирани липси;

2. дефекти на стоката;

3. несъответствие с обявения размер;

4. несъответствие с обявената търговска марка.

 

Рекламацията се предявява до 7 работни дни след закупуването на стоката.

 

Можете да върнете стока до 7 работни дни ако:

 

1.Стоката има запазен търговски вид (не е ползвана, надраскана, носена, прана, гладена, не са отрязани или отлепени етикетите.)

2. Не са налице повреди от неправилна експлоатация.

3. Запазени са оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

4. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на клиента, като при уважаване на рекламация от наша страна тези средства се възстановяват чрез пощенски запис.

 

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

 

1. възстановяване на заплатената сума;

2. заменяне на стоката с нова;

3. отбив от цената

 

 

При изчерпване на количествата от дадена стока или на отделен модел на даден артикул, а така също и при забавяне на доставката или изчакване на зареждане Вие ще бъдете уведомени своевременно или чрез посочения от Вас телефон за връзка или с електронна поща, за да потърсим техен заместител или за други инструкции от Ваша страна.

 

 

Арт Пром 2011 ЕООД може да откаже доставка, при положение, че стоката е изчерпена. Арт Пром 2011 ЕООД може да предлага в сайта www.blackpowder-bg.com стоки, които в дадения момент няма в налични количества, за което клиента при покупка се информира.

 

 

 

Електронен магазин www.blackpowder-bg.com не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули или определени модели, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.

 

 

Оръжията, които предлагаме са действащи реплики на образци  с предно пълнене от преди 1900 г. Електронен магазин www.blackpowder-bg.com не носи отговорност за неправилна употреба и злоупотреби със закупени от нас продукти. В случаи на  такива всеки клиент носи лична отговорност!!!