Изложение "ПРИРОДА-ЛОВ,РИБОЛОВ"-27 -31 март 2019 Международен панаир Пловдив

 

Скъпи,приятели!

Заповядайте на пролетното изложение "ПРИРОДА-ЛОВ,РИБОЛОВ" от 27 до 31 март 2019 в Международен панаир Пловдив, под егидата на Министерството на земеделието и храните на Република България и с подкрепата на Изпълнителната агенция по горите и Съюза на ловците и риболовците в България.
ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ традиционно се превръща в място за срещи на любителите на лова, риболова и красивата природа. Както всяка година, със свои щандове ще се представят държавните горски предприятия, ловните и дивечовъдни стопанства, регионалните дирекции по горите, производители и търговци на риболовно оборудване, ловно оръжие, боеприпаси, дрехи, екипировка, принадлежности за спорт и свободно време, националните паркове и резервати, природозащитни организации и издатели на литература на ловна и риболовна тематика. 
Ще можете отново да разгледате продукцията на водещите фирми производители на предно пълнещи реплики на оръжия (пушки,пистолети,револвери,оръдия) представени от онлайн магазин  www.blackpowder-bg.com