Изложение "НАСЛУКА-ЛОВ,РИБОЛОВ,СПОРТ"-26 септември-30 септември 2018, Интер Експо Център-София

Скъпи,приятели!

Заповядайте на есенното изложение "НАСЛУКА-ЛОВ,РИБОЛОВ,СПОРТ" от 26 септември до 30 септември 2018 в Интер Експо Център -София.
Изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ се организира съвместно от Интер Експо Център ЕООД и „Лов и риболов“ ООД. На него ще бъдат представени най-новите продукти на световни производители на стоки за лов, риболов, спорт и туризъм. Изложението е привлекателно за всеки, който се интересува от лов и риболов и търси оригинални идеи за свободното си време и за своето хоби. За да бъде полезно на ловците, есенното издание на изложбата се провежда преди началото на ловния сезон за едър дивеч. Посетителите могат да договорят изгодни цени за риболовни стоки, оръжие, боеприпаси и всичко, което им е необходимо. Компетентните съвети, свързани с придобиването на най-подходящото оборудване за любимото хоби ще са както винаги безплатни.


Ще можете отново да разгледате най -новите продукти на водещите фирми производители на предно пълнещи реплики на оръжия (пушки,пистолети,револвери,оръдия) представени от онлайн магазин  www.blackpowder-bg.com